header Amelishof
Pizza's bakken in de ovenRondleiding door de tuinBloemen plukkenLeunen op een harkGele bloem met bij
Bij ons kunt u terecht voor héérlijke stoere buitenuitjes voor max. 20 tot 30 personen. Beleef het buitenleven. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord maar bovenal GENIETEN! Een greep uit de mogelijkheden: een rondleiding door de tuinderij, een lezing over bijen, zelf groenten en (on)kruiden oogsten voor pizza en pizza maken in de leemoven, soep maken boven vuur, of anders lekkers koken met producten van het land in de buitenkeuken. Veel is mogelijk! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Overzicht-bedrijfsuitjes-AmelisHof.pdf

Algemene Voorwaarden Amelis'Hof

Privacyverklaring Tuinderij Amelis'Hof

Rondleiding

Graag nemen we u mee op ontdekkingstocht over tuinderij Amelis’Hof. Laat u meevoeren in een microkosmos waar volop ruimte is voor verwondering. Alleen al de veelzijdigheid van de natuur garandeert dat. En daar komt de eeuwenoude geschiedenis van de tuin nog eens bij. Wij brengen onze passie voor ons bedrijf graag op u over. Elke rondleiding is anders omdat wij u op heel persoonlijke wijze over de tuin voeren en volop ruimte laten voor vragen en discussie.

Oogsten, koken en samen eten

Ook voor een actief bedrijfsuitje kunt u bij ons terecht. Zelf groenten, (on)kruiden of eetbare bloemen oogsten direct vers van 't land of uit de kas. In de leemoven gaan we de héérlijkste pizza's of brood maken en in de ketel boven de 3 poot brouwen we verse soep. En natuurlijk oogsten we verse basilicum of rucola om pesto te maken.

Laat u zich zich liever culinair verwennen dan is bijv. een high tea, picknick of taartenbuffet mogelijk van De Veldkeuken, onze partner op het landgoed.

Bijenlezing

Imker Marius Woensdregt heeft een bijenstal op de tuinderij, direct aan de Kromme Rijn; De Gulden Raat. Hij neemt u graag mee in de fascinerende wereld van de bijen. Wist je dat een bij in kleur ziet als ie naar een bloem vliegt en in zwart/wit als ie weer wegvliegt? Kom meer te weten over bijen in deze boeiende lezing. Duur: ongeveer een uur.

Heidag & teambuilding

De tuinderij is eveneens een uitstekende locatie voor een digitaal loze heidag en inspirerende brainstorm- en teambuildingssessies.

 

Facebook

Facebook Kijk voor de laatste nieuwtjes ook eens op onze Facebook pagina.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Amelis'Hof nieuwsbrief.

Door te abonneren gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

menu-circlecross-circle