header Amelishof
Uitzicht vanaf de keukenGroenten In de grote kasHet overdekte terras, herfstLunch in de tuinRode bloem

Charmante, robuuste buitenlocatie

Onze prachtige, inspirerende buitenlocatie is gelegen in het parkbos van landgoed Oud Amelisweerd direct aan de Kromme Rijn op een steenworp afstand van Utrecht. De tuinderij leent zich uitstekend voor een stoer bedrijfsuitje, een fuif, familiereünie of ander feestelijks voor max. 30 personen.

De locatie is alleen te huur inclusief onze cateraar ToenTerTafel (ook historische catering)

Laat je verassen en verwennen!!

La Dolce Vita; Avanti!

Gaat u liever zelf onder leiding van een van onze koks aan de slag? Kies er dan voor om pizza, pesto of soep te bereiden of kook met de seizoenen.

Overzicht-bedrijfsuitjes-AmelisHof.pdf

Meer mogelijkheden op het landgoed

Het bezoeken waard is de Stayokay. Dit is een hostel en bevindt zich op loopafstand van de tuinderij. Je kunt er een fiets huren en wat drinken op het terras. Bij de Veldkeuken vlak bij ons om de hoek kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner met het beste brood en taart uit eigen bakkerij. Alles biologisch.Wij leveren verse producten van het land direct aan de keuken! Ook bij theehuis Rhijnauwen is het goed toeven. Héérlijke pannenkoeken en een prachtig terras aan de Kromme Rijn met speeltuin voor de kinderen. Het fort bij Rhijnauwen is eveneens de moeite waard. Er zijn wekelijks rondleidingen op dit groenste fort van de Nieuwe Hollandsche Waterlinie.

Kromme Rijn gebied

Er zijn nog veel meer mogelijkheden in de Kromme Rijnstreek om een bedrijfsuitje tot een succes te maken. Huur bijvoorbeeld een kano bij De Rijnstroom in Utrecht. Vanaf de kanoverhuur ben je in ongeveer 45 minuten bij de tuinderij waar je vlakbij aan kunt meren.

Tuinderij Amelis’Hof beheert de cultuurhistorische moestuin van Oud Amelisweerd gelegen aan de Kromme Rijn. Door de opbrengst uit verkoop van producten van het land en de diverse activiteiten wordt het mogelijk gemaakt om deze prachtige plek in stand te houden.

Facebook

Facebook Kijk voor de laatste nieuwtjes ook eens op onze Facebook pagina.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Amelis'Hof nieuwsbrief.

Door te abonneren gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

menu-circlecross-circle