header Amelishof

In het weekend van 10 en 11 oktober 11-17 uur is er kunst, vuur en herfstige horeca op bostuinderij Amelis'Hof in Bunnik

Zaterdag 10 en zondag 11 oktober stellen zes kunstenaars hun werk tentoon op tuinderij Amelis'Hof. Hun werk is zeer divers, zowel qua materiaalgebruik als qua uitingsvorm. Maar voor alle kunstenaars geldt dat natuurlijke vormen en materialen een belangrijke inspiratiebron zijn.

De fraai gelegen historische biologische tuinderij in Oud Amelisweerd, waar de kunstenaars zich allen mee verbonden voelen, is voor hen een logische plek om hun kunst te tonen. In en aan de monumentale schuur, in de historische kas en buiten op het land treft u keramische sculpturen en vazen, abstracte foto's, objecten en meubels van gejutte materialen, schilderijen en kunstige vilten sjaals.

De kunstenaars delen een verlangen om de kunst die zij maken te laten zien aan anderen in een gezellige sfeer en een vruchtbare omgeving. Hun kunst verwondert en verwarmt, net als de aanwezige vuurtjes en de lekkere biologische hapjes en drankjes. Bij slecht weer kunnen gasten terecht in de historische 17e eeuwse boerenschuur midden op de tuinderij. De toegang is gratis.

Expositie in de kas
Collage van kunst
Kunst expositie in de schuur


Facebook

Facebook Kijk voor de laatste nieuwtjes ook eens op onze Facebook pagina.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Amelis'Hof nieuwsbrief.

Door te abonneren gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

menu-circlecross-circle